window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-JTMPB6MTZM');
Wise Wis Logo
  • Dijitalde Lider.

Yerel SEO Ajansi2024-06-25T11:28:51+03:00

Yerel SEO arama sonuçlarında rakiplerinizin sizi geride bırakmasına izin vermeyin.

Yerel aramalarda sıralamaya girmek için Google Benim İşletmem’in gücünü en üst düzeye çıkarın.

Yerel SEO ile ilgili her şeyi sizin için hallediyoruz.

Müşterilerinizin coğrafi konumu boru hattınız için önemli bir husussa, yerel SEO, ele alınması gereken son derece önemli bir girişimdir. Yerel rakipleri geride bırakmak için tüm incelikleri aşmanıza yardımcı oluyoruz.

  • Google Benim İşletmem (GMB) Optimizasyonu

  • Yerel alıntılar

  • Tamamlayıcı yerel sayfa içi optimizasyon

  • Yerel içerik oluşturma

  • Yerel backlink oluşturma

  • Yerel şema işaretleme uygulaması

  • Ve dahası…

yerel-seo-ajansi
yerel-seo-sirketi

Hayatınızı kolaylaştıran yerel arama motoru optimizasyonu hizmeti.

Hepimiz SEO’nun önemli olduğunu biliyoruz, ancak SEO’nun tüm nüanslarını kendi başınıza gezmek göz korkutucu olabilir. İşte biz burada devreye giriyoruz. Yolumuzun her adımında sürecimize ve stratejilerimize netlik kazandırdığımızdan emin olarak somut sonuçlar ve düşünceli çalışmalar yaşıyor ve soluyoruz.

Wise Wis ile büyüdüğünüzü görmek istiyoruz. Yerel arama motoru optimizasyon hizmetlerimizi kapsayan denenmiş ve doğru süreçlerimiz (Google Benim İşletmem profilinizi optimize etmek, konuma dayalı anahtar kelimeleri dahil etmek ve yerel SEO içeriği oluşturmak dahil ), yerel kitlelere daha iyi ulaşmanıza yardımcı olur. Bu nedenle, işletmeniz için genel SEO stratejimizi belirlerken, yerel SEO’nun önemini ve aradığınız sonuçları en iyi şekilde nasıl sunabileceğimizi dikkate aldığımızdan emin oluyoruz.

Ücretsiz bir yerel SEO stratejisi için bugün bizimle iletişime geçin.

google-haritalar-seo

Ürün veya hizmetlerinizin bulunmasını kolaylaştırmak için Google Haritalar SEO’dan yararlanın.

Çoğu insan yakınınızda bir şey bulmak istediğinizde Google Haritalar’a yönelir. Bu nedenle Google Haritalar SEO, sizi seçtiğiniz bir konumdaki doğru hedef kitleye bağlayarak yerel varlığınızı artıracak güçlü bir araç olabilir. Coğrafi konum genel pazarlama stratejinizde önemli bir rol oynuyorsa Google Haritalar SEO, gözden kaçırılmaması gereken önemli bir girişimdir.

Sizi haritaya kayıt yapalım. WiseWis’in Google Haritalar pazarlamasına ilişkin bilgileri, ürünlerinizin veya hizmetlerinizin hedef kitleniz tarafından daha kolay bulunmasına ve dolayısıyla belirli pazarlarda daha etkili bir şekilde büyümenize yardımcı olabilir.

Gerçeği söylemek gerekirse amacımız ihtiyacınız olan son SEO ajansı olmaktır.

Şu an tam da senin olduğun yerdeydik. Sonuç sunamayan, net bir şeffaflığa sahip olmayan, bana tam olarak ne üzerinde çalıştıklarını ve nedenini söyleyemeyen performans pazarlama ajanslarıyla çalışmaktan bıktık.

Yeterince komik, Wise Wis’i bu yüzden yarattık; her zaman işe almak istediğiniz SEO ajansı olmak için.

Detaylara olan ilgimiz, organizasyona olan bağlılığımız ve sonuçlara odaklanmamız müşterilerimiz için oyunun kurallarını değiştiriyor.

Tek istediğimiz size gösterme fırsatı vermek; etkileneceğinizi düşünüyoruz.

S.S.S.

Yerel bir SEO şirketi ne yapar?2024-06-21T07:44:23+03:00

Yerel bir SEO şirketi, Google Haritalar SEO’nuzu optimize etmek ve konum dostu anahtar kelimeler kullanmak gibi konuma özgü SEO stratejilerini birleştirerek markanızın çevrimiçi görünürlüğünü yerel olarak artırmanıza yardımcı olabilir. Bu şekilde yerel SEO şirketleri, belirli bir coğrafi konumdaki müşterilerin sizi keşfetmesini kolaylaştırır.

Yerel SEO’yu nasıl yapabilirim?2024-06-21T07:43:59+03:00

Yerel SEO, özel bir yaklaşım ve sağlam bir yerel SEO stratejisi gerektirir. Yerel SEO konusunda size yardımcı olacak profesyonelleri işe almanızı tavsiye etsek de, önerdiğimiz bazı şeyler şunlardır:

Google Benim İşletmem listenizi optimize etmek
– O bölgedeki yerel halk tarafından daha yaygın olarak kullanılan anahtar kelimeleri kullanmak
– Müşteri incelemelerini teşvik etmek
– Yerel alıntılar oluşturmak ve çevrimiçi referanslar (yerel yayınlar vb. ile)
– Yerel topluluğunuzla çevrimiçi etkileşim kurma

Yerel SEO ve Ulusal SEO nedir?2024-06-21T07:43:15+03:00

Adından da anlaşılacağı gibi, yerel SEO, yerel müşterileri çekmek için coğrafi olarak size yakın olan alanları hedeflerken, ulusal SEO, ulusal veya uluslararası ölçekte daha geniş bir kitleyi hedefler. Her iki girişimin stratejileri ve öncelikleri farklıdır, dolayısıyla ne tür müşterileri hedeflediğinizi anlayarak başlamak her zaman yararlı olacaktır.

Yerel SEO buna değer mi?2024-06-21T07:42:47+03:00

Kısa cevap kesinlikle. Yerel SEO, özellikle yerel müşterilere veya belirli pazarlardaki müşterilere güvenen işletmeler için, işletmenize organik trafik çekmek için harika bir kaynak olabilir. Yerel SEO, çevrimiçi görünürlüğünüzü önemli ölçüde artırabilir, işletmenizin bulunmasını kolaylaştırabilir ve sonuçta daha yüksek bir yatırım getirisi elde etmenizi sağlayabilir.

Yerel SEO’nun ortalama maliyeti nedir?2024-06-21T08:11:14+03:00

Yerel SEO’nun maliyeti, hedeflenen konum (İstanbul gibi daha yoğun alanlar muhtemelen çok daha rekabetçi olabilir), işletmenizin sıralamaya çalıştığı anahtar kelimeler, rekabet ve mevcut durum gibi çeşitli faktörlere bağlı olabilir. Yerel SEO’nuzun. Dolayısıyla bu faktörler, maliyeti ayda yalnızca birkaç bin Türk Lirasından binlerce Liraya kadar değiştirebilir.

Google Haritalar için SEO var mı?2024-06-21T07:41:21+03:00

Markanızın yerel görünürlüğünü artırmaktan bahsettiğimizde Google Haritalar SEO çok önemlidir. Google Haritalar SEO, hem Google Haritalar hem de Google arama sonuçlarındaki sıralamanızı yükseltmenize yardımcı olabilir.

Google Haritalar optimizasyonu nasıl yapılır?2024-06-21T07:41:04+03:00

İşletmenizi Google Haritalar’da optimize etmek için, Google Benim İşletmem girişinizi talep edin ve doğrulayın, doğru bilgiler sağlayın, iyi müşteri yorumları alın ve açıklamalarınıza ve başlıklarınıza konuma özgü anahtar kelimeler ekleyin. Web sitenizin, Google Benim İşletmem listenizdekileri yansıtan yerel SEO içeriğine nasıl sahip olduğunu da dikkate almanız önemlidir.

Anahtar kelimeleri Google Haritalar’da nasıl sıralarım?2024-06-21T07:40:31+03:00

Google Haritalar’da belirli anahtar kelimeler için sıralamada yer almak istiyorsanız, yerel SEO’ya uygun bir SEO stratejisine ihtiyacınız olacak. Google Benim İşletmem profilinizde, web sitenizde ve içeriğinizde konuma özgü anahtar kelimeleri organik olarak kullanın. Ancak her zaman konumunuzun aramayla alakalı olduğundan emin olun; işletmeniz söz konusu bölgedeki yerel kullanıcılara gerçekten değer sağlamıyorsa yerel SEO çalışmaz.

Bizimle Başlayın!

Dijital varlığınızı hızla yükseltmeye hazır mısınız?

Bize bir hat bırakın ve tırmanışınıza bugün başlayalım.

Bizi hemen arayın ve markanızın yükselişini tam kapsamlı hizmetlerle desteklemeye hazır pazarlama ekibimizle bağlantı kurun. Dijital pazarlama, SEO, web tasarımı, PPC yönetimi ve e-posta pazarlamasından markanızı mükemmel başarıya taşıyacak araçlara sahibiz. Stratejiyi, çözümleri ve başarıyı konuşalım. Dijital atılımınız tek bir çağrıyla başlar.

Wise Avatar
Metehan A.

Verilerimi göndererek benimle iletişime geçilmesini kabul ediyorum.