window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'G-JTMPB6MTZM');
Wise Wis Logo
  • Dijitalde Lider.

Uluslararası SEO Ajansi2024-06-25T12:26:27+03:00

Dünyanın dört bir yanından potansiyel müşterileri kaçırmayı bırakın.

YSıralamanıza yardımcı olmak için yalnızca en iyi SEO uygulamalarının kullanıldığını bilerek rahat uyuyun.

Uluslararası SEO ile ilgili her şeyi sizin için hallediyoruz.

Markanız birden fazla ülkeden, hatta küresel çaptaki müşterileri hedeflemek istiyorsa, web sitenizin dünyanın her yerindeki arama motorlarında nasıl göründüğünü dikkate alması gerekir. Hepsinde üst sıralarda yer almanıza yardımcı olacağız.

  • Çok dilli site yapıları

  • Uluslararası alıntılar

  • Çok Dilli SEO

  • Yerelleştirilmiş içerik oluşturma

  • Yerel backlink oluşturma

  • Dönüşüm oranı optimizasyonu (CRO)

  • Ve dahası…

yerel-seo-ajansi
Uluslararası SEO Ajansı

Global SEO hizmetlerimizle dünyanın her yerinden daha fazla satış yakalayın.

Küresel pazarın her zamankinden daha bağlantılı olması sayesinde yeni potansiyel müşterilere erişim artık her zamankinden daha kolay. Ancak daha kolay olduğu yerde daha rekabetçi olur. Uluslararası SEO hizmetlerimiz, işletmenizin çevrimiçi erişimini genişletmesine yardımcı olarak ürünlerinizin ve hizmetlerinizin dünya çapındaki kitleler tarafından keşfedilmesini sağlar.

Web sitenizi çeşitli diller, kültürel nüanslar ve yerel arama sorguları ( anahtar kelime araştırmasıyla keşfedilen ) için optimize ederek, dünyanın her yerindeki belirli pazarlarda organik sıralamanızı yükseltmenize yardımcı oluyoruz. Özellikle hangi pazarları hedeflemek istediğinizi bilmiyorsanız, anahtar kelime eğilimlerine dayalı olarak uluslararası SEO pazarlama stratejiniz için olası hedef pazarları belirlemenize bile yardımcı olabiliriz.

google-haritalar-seo

Yeni müşterileri dönüştürmenize yardımcı olan uluslararası SEO hizmetleri.

Önde gelen bir uluslararası SEO ajansı olarak, yabancı pazarları hedeflemek için yeni içerik ayarlamanıza ve oluşturmanıza yardımcı oluyoruz. Ne tür sayfa içi optimizasyonların en iyi olacağını anlamak için rakipleriniz ve pazarınız hakkında gerekli tüm ön araştırmaları yaparak başlıyoruz. Daha sonra web sitenize ilgili pazarlarda daha fazla güvenilirlik kazandırmak için yerel SEO ve yerel bağlantı kurma girişimlerimizden bazılarıyla birlikte çalışıyoruz . Bu, Google’a, web sitenizin dünyanın başka bir yerinde olsa bile yerel bir kitleyle alakalı olduğunu gösterir. Uluslararası SEO şirketimizdeki SEO denim ve deneyimleri, dünyanın her yerinden müşterileri her zamankinden daha iyi hedeflemenize yardımcı olabiliriz.

Gerçeği söylemek gerekirse amacımız ihtiyacınız olan son SEO ajansı olmaktır.

Şu an tam da senin olduğun yerdeydik. Sonuç sunamayan, net bir şeffaflığa sahip olmayan, bana tam olarak ne üzerinde çalıştıklarını ve nedenini söyleyemeyen performans pazarlama ajanslarıyla çalışmaktan bıktık.

Yeterince komik, Wise Wis’i bu yüzden yarattık; her zaman işe almak istediğiniz SEO ajansı olmak için.

Detaylara olan ilgimiz, organizasyona olan bağlılığımız ve sonuçlara odaklanmamız müşterilerimiz için oyunun kurallarını değiştiriyor.

Tek istediğimiz size gösterme fırsatı vermek; etkileneceğinizi düşünüyoruz.

S.S.S.

Uluslararası SEO nedir?2024-06-22T07:10:03+03:00

Uluslararası SEO pazarlaması, web sitenizin erişimini yerel pazarınızın ötesine genişletmekle ilgilidir. Web sitenizin içeriğini farklı ülke ve dillere hitap edecek şekilde optimize etmeyi, içeriğinizin uluslararası pazarlardaki küresel kitlelere ulaşmasını ve yankı bulmasını sağlamayı içerir.

Yerel SEO ile uluslararası SEO arasındaki fark nedir?2024-06-22T07:09:41+03:00

Yerel SEO, yakındaki müşterileri çekmeyi amaçlayan belirli bölgeleri hedef alır. Uluslararası SEO pazarlaması, yerel pazarınızın ötesine geçer ve küresel müşterileri çekmek için birden fazla ülkeye, dile ve kültüre hitap eden stratejilerin uygulanmasını içerir.

Küresel SEO’yu nasıl yaparım?2024-06-22T07:09:14+03:00

Küresel SEO, çeşitli pazarları anlamayı, içeriği yerelleştirmeyi ve yerelleştirilmiş meta etiketleri kullanmayı içerir. Uluslararası görünürlüğü artırmak için her bölge için hedef anahtar kelimeleri araştırmanız, mobil uyumluluğu sağlamanız ve kaliteli geri bağlantılar oluşturmanız gerekir. Küresel SEO yolculuğunuza başlıyorsanız, süreç boyunca size yardımcı olması için Uluslararası bir SEO Danışmanına ulaşmanızı öneririz.

SEO uluslararası alanda çalışıyor mu?2024-06-22T07:08:45+03:00

Kesinlikle! Dünyanın dört bir yanından kullanıcılar aynı arama motorlarını kullanma eğiliminde olduğundan, uluslararası SEO, kullanıcılar dünyanın neresinde olursa olsun web sitenizin keşfedilebilir olmasını sağlamaktır. Küresel SEO, uluslararası bir SEO danışmanıyla doğru şekilde yapıldığında web sitenizin görünürlüğünü artırır ve yerel tercihlere ve dillere hitap ederek dünyanın dört bir yanından trafik çeker.

Web sitemi birden çok ülke için nasıl optimize edebilirim?2024-06-22T07:08:14+03:00

Web sitenizi birden fazla ülke için optimize etmek, anahtar kelime araştırmasını ve mesajlarınızı ülkenin kültürel nüanslarına ve tercihlerine uyarlamayı içeren ülkeye özgü SEO stratejilerini gerektirir. Belirli ülkeleri hedeflemek ve performansı izlemek için Google Search Console’u kullanabilirsiniz. Ayrıca web sitenizin birden çok dilde sürümlerini oluşturmak için bir alt alan adı veya alt klasör oluşturmak isteyeceksiniz. Bu size zor geliyorsa, uluslararası SEO hizmetlerimize nasıl yardımcı olabileceğimizi görmek için bugün bize ulaşın.

Ülkeye özel SEO nasıl yapılır?2024-06-22T07:07:39+03:00

Ülkeye özgü SEO yapmak için yerelleştirilmiş içerik oluşturmanız, mümkünse ülke kodu üst düzey alan adlarını kullanmanız ve dil ve bölgesel hedeflemeyi belirten etiketler uygulamanız gerekir. Genellikle, her ülkenin hedef kitlesi için belirli anahtar kelime araştırmalarını ve stratejilerini de uyarlamanız gerekecektir. Bunların hepsi çok korkutucu geliyorsa, süreçte size yardımcı olması için WiseWis gibi uluslararası bir SEO danışmanına ulaşabilirsiniz.

Uluslararası SEO’nun maliyeti ne kadardır?2024-06-22T07:06:57+03:00

Uluslararası SEO maliyeti, hedef ülkeler, rekabet ve web sitenizin boyutu gibi faktörlere göre değişir. Birden fazla pazarın söz konusu olması nedeniyle genellikle yerel SEO’dan daha fazla kaynak gerektirir. Maliyetler, kaç sayfanın optimize edilmesini istediğinize ve kaç farklı pazarı hedeflemek istediğinize bağlı olarak 1.000 ila 15.000 ABD Doları arasında değişebilir. Uluslararası SEO hizmetlerinin fiyatlandırması hakkında fikir edinmek isterseniz bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Bizimle Başlayın!

Dijital varlığınızı hızla yükseltmeye hazır mısınız?

Bize bir hat bırakın ve tırmanışınıza bugün başlayalım.

Bizi hemen arayın ve markanızın yükselişini tam kapsamlı hizmetlerle desteklemeye hazır pazarlama ekibimizle bağlantı kurun. Dijital pazarlama, SEO, web tasarımı, PPC yönetimi ve e-posta pazarlamasından markanızı mükemmel başarıya taşıyacak araçlara sahibiz. Stratejiyi, çözümleri ve başarıyı konuşalım. Dijital atılımınız tek bir çağrıyla başlar.

Wise Avatar
Metehan A.

Verilerimi göndererek benimle iletişime geçilmesini kabul ediyorum.